Με όλα σχεδόν τα «όπλα» στη «φαρέτρα» ο Μπαλταζάρ

Με όλα σχεδόν τα «όπλα» στη «φαρέτρα» ο Μπαλταζάρ

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με αντίπαλο τη Φλόρα Ταλίν, για τον Β΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Τα νέα ήταν ευχάριστα και σήμερα (29/07) για τον Μπρούνο Μπαλταζάρ, αφού σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, πρόγραμμα φυσιοθεραπείας ακολούθησε ο Αλωνεύτης και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς.

Έτσι, ο Πορτογάλος τεχνικός συνεχίζει να έχει ευχάριστο «πονοκέφαλο», για το πως θα καταστρώσει τα πλάνα του για την τυπικής διαδικασίας ρεβάνς με τους Εσθονούς, όπου αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Αναλυτικά:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρώτη δήλωση Χριστοδουλίδη για αφθώδη πυρετό: «Αν υπάρχουν ευθύνες θα αποδοθούν» – Κτηνοτρόφοι σε απόγνωση

Πρώτη δήλωση Χριστοδουλίδη για αφθώδη πυρετό: «Αν υπάρχουν ευθύνες θα αποδοθούν» – Κτηνοτρόφοι σε απόγνωση

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η κυπριακή κτηνοτροφία μετά τη διασπορά του αφθώδους πυρετού.