Με όλα σχεδόν τα «όπλα» στη «φαρέτρα» ο Μπαλταζάρ

Με όλα σχεδόν τα «όπλα» στη «φαρέτρα» ο Μπαλταζάρ

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με αντίπαλο τη Φλόρα Ταλίν, για τον Β΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Τα νέα ήταν ευχάριστα και σήμερα (29/07) για τον Μπρούνο Μπαλταζάρ, αφού σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, πρόγραμμα φυσιοθεραπείας ακολούθησε ο Αλωνεύτης και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς.

Έτσι, ο Πορτογάλος τεχνικός συνεχίζει να έχει ευχάριστο «πονοκέφαλο», για το πως θα καταστρώσει τα πλάνα του για την τυπικής διαδικασίας ρεβάνς με τους Εσθονούς, όπου αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Αναλυτικά:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE