ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τραγική η αντίπαλος του Ολυμπιακού, δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα! – ΒΙΝΤΕΟ

Τραγική η αντίπαλος του Ολυμπιακού, δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα! – ΒΙΝΤΕΟ

Πολύ κακή εμφάνιση πραγματοποίησε εκ νέου η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, Λουκέρνη, γνωρίζοντας τη δεύτερη διαδοχική ήττα της στο πρωτάθλημα (1-2) στην έδρα της Τουν.

Προβληματίζει η Λουκέρνη στο ξεκίνημά της στο ελβετικό πρωτάθλημα. Μετά την εντός έδρας ήττα της (0-2) από την Ξαμάξ στην πρεμιέρα, το προηγούμενο Σάββατο, η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στην Γ’ προκριματική φάση του Europa League, έχασε ξανά, αυτή τη φορά στην έδρα της Τουν με 2-1 για την 2η αγωνιστική.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι μάλιστα παρακολούθησαν από κοντά ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μαζί με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Κριστιάν Καρεμπέ.

Η εμφάνισή της ομάδας του Ρενέ Βάιλερ ήταν μάλιστα… ακόμη χειρότερη, με πολλά αμυντικά κενά, αφού παρότι προηγήθηκε -κόντρα στη ροή του αγώνα- στη «Στόκχορν Αρένα», η Τουν είχε διψήφιες ευκαιρίες για γκολ.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πέντε φορές με ξεκάθαρες ευκαιρίες μέχρι τη φάση του 31′ όταν ξανά μετά από ευκαιρία της Τουν, η Λουκέρνη στην αντεπίθεση βρήκε το 0-1 με τον Ροντρίγκες.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η Τουν είχε και πάλι φάση για γκολ, το οποίο τελικά βρήκε λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης.

Το 1-1 έγινε στο 48′ με τον Φακινέτι, έπειτα από κακή επέμβαση και του γκολκίπερ της Λουκέρνης. Πέντε ακόμη λεπτά αργότερα, στο 53′, οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν το σκορ με σουτ του Χέντιγκερ εκτός περιοχής που νίκησε και πάλι τον Σάλβι.

Πρώτη καλή στιγμή για τη Λουκέρνη μετά το 2-1 ήταν ένα σουτ του Σουρπφ στο 68′, ενώ η Τουν θα μπορούσε να είχε ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ με κλασικές ευκαιρίες στο 77′, το 91′ (δοκάρι) και το 93′.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε από το ματς στο 55′ για τη Λουκέρνη, ο 23χρονος μέσος της Ολιβιέ Κουστόδιο.

Η σύνθεση της Λουκέρνης: Σάλβι, Σβέγκλερ, Φέκα (83′ Ντεμασάι), Σμιντ, Βόκα, Σνόουλι, Σούρπφ, Κουστόδιο (55′ Λούκας), Ροντρίγκεζ (63′ Γκβίγια), Ούγκρινιτς, Βάργκας.

Πηγή: sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Κεντρικές Φυλακές: Εντοπίστηκαν μπάλες ποδοσφαίρου που είχαν μέσα κινητά - Φαίνεται να ρίχθηκαν από την νεκρή ζώνη

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Τρόμος στη Γαλλία: Αστυνομικοί σκότωσαν άνδρα που επιχείρησε να κάψει συναγωγή

Δημήτρης Σταρόβας: Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στο νοσοκομείο - Φίλοι και συγγενείς ανησυχούν



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top