Σαββίδης για επίμαχο βίντεο - «Υπάρχουν στοιχεία και πρόσωπα, όλα θα αξιολογηθούν»
Ανέλαβε σήμερα καθήκοντα ο Ανδρέας Πασχαλίδης, ο Ανεξάρτητος Ποινικός Ανακριτής που διόρισε ο Γενικός Εισαγγελέας για την διερεύνηση του επίμαχου βίντεο.

Για την ακρίβεια, ο Γερμανός προπονητής είπε ότι είναι η καλύτερη απόφαση της ζωής του το γεγονός ότι δεν έχει λογαριασμό σε κάποιο από τα social media, τα οποία φυσικά χρησιμοποιούν πολλοί συνάδελφοί του, αλλά και η συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών.
«Είναι η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει και φυσικά δεν μετανιώνω. Φυσικά, υπάρχουν διάφοροι που έρχονται και μου λένε ότι μπορεί να έχουν γράψει κάτι για εμένα, να με έχουν επικρίνει κλπ, αλλά αφού εγώ ο ίδιος δεν μπορώ να δω τι γράφεται, δεν με επηρεάζει καθόλου.
Επομένως, καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει για εμένα, αλλά δεν με αφορά, αφού τα περισσότερα δεν τα βλέπω καν. Αν κάποιος θέλει να μου πει κάτι, ας έρθει πρόσωπο με πρόσωπο. Τότε, μπορεί να ενοχληθώ, αλλά θα μπορώ κιόλας να του απαντήσω», ήταν τα λόγια του Κλοπ.
Πηγή: sdna.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




