Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής
Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

Αυτή τη φορά σε τηλεοπτική του εμφάνιση ισχυρίζεται ότι η Ελλάδα θα ήταν καλύτερα να ενταχθεί στη χώρα τους.
Ειδικότερα, χαρακτηριστικά αναφέρει: «η Δύση είναι τρομοκρατημένη από το ενδεχόμενο, χώρες που αποχώρησαν από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, να ενταχθούν πάλι σ′ αυτήν. Αυτό περιλαμβάνει και την Ελλάδα που θα ήταν καλύτερα με την Τουρκία απ΄ ότι είναι με την Ευρωπαϊκή Ένωση»
Τη συνέντευξη του προκλητικού συμβούλου του Ερντογάν δημοσιοποίησε στο Twitter ο γνωστός Τούρκος δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ που κυνηγήθηκε από το καθεστώς Ερντογάν και ζει εξόριστος στην Σουηδία.
Α.Μ.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




