Ξαφνιάστηκε κύπριος δημοσιογράφος με το μήνυμα στο κινητό του - 'Welcome to Turkey'

Ξαφνιάστηκε κύπριος δημοσιογράφος με το μήνυμα στο κινητό του - 'Welcome to Turkey'

Ο ανταποκριτής του ΚΥΠΕ και του ΡΙΚ στις ΗΠΑ Αποστόλης Ζουπανιώτης βρίσκεται στην Κύπρο και επισκέφθηκε τον Πύργο Τυλληριάς.

Όπως έγραψε ο ίδιος με προσωπική του ανάρτηση στο Twitter ανάφερε ότι «καθ' οδόν προς Πύργο Τυλληρίας το αμερικανικό κινητό μου βγάζει ένα Welcome to Turkey και κόντεψα να φύγω απ' το δρόμο».

Όπως αναφέρει ο ίδιος ήταν δίπλα από τον τουρκικό θύλακα στα Κόκκινα και προφανώς δεν έπιανε σήμα από νόμιμη κυπριακή εταιρεία και το κινητό του έλαβε δίκτυο από τουρκική εταιρεία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE