«Άνοιξε» τρεις φορές το ίδιο κατάστημα – Συνελήφθη 46χρονος

«Άνοιξε» τρεις φορές το ίδιο κατάστημα – Συνελήφθη 46χρονος

Τρεις φορές μέσα σε δύο μήνες είχε διέρρηξε κατάστημα με γεωργικά προϊόντα στην της Πέλλα 46χρονος μαζί με άγνωστους συνεργούς του.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, η λεία του ήταν γεωργικά προϊόντα αξίας πάνω από 11.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Οι διαρρήξεις έγιναν 25 Ιουνίου έως 1 Αυγούστου του 2017.

Στη συνέχεια τα προϊόντα τα πούλησε σε 48χρονο. Σε βάρος του 46χρονου και του 48χρονου σχηματίστηκε δικογραφία.

Εξάλλου, από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 36χρονου αλλοδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το βράδυ της Παρασκευής διέρρηξε αποθήκη ιδιοκτησίας 45χρονου και αφαίρεσε αντικείμενα αξίας 6.000 ευρώ, τα οποία εντοπίστηκαν κρυμμένα σε αγροτική περιοχή της Πιερίας και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχο τους.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

Στην παραδοχή ότι υπήρξε καθυστέρηση από πλευράς της ΑΗΚ ως προς τις ενέργειες που απαιτούνταν για την προώθηση της αγοράς και εγκατάστασης νέων γεννητριών στον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Δεκέλειας, προχώρησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE