ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρωί πρωί Κυριακής στο γήπεδο! Και τώρα η νίκη – πρόκριση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πρωί πρωί Κυριακής στο γήπεδο! Και τώρα η νίκη – πρόκριση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μετά το χθεσινό ρεπό που είχε η ΑΕΚ, η Λαρνακιώτικη ομάδα επέστρεψε το πρωί της Κυριακής στις προπονήσεις και συνάμα ξεκίνησε την προετοιμασία της για το παιχνίδι ρεβάνς με την Ντάνταλκ για τον β΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Το σκορ του πρώτου αγώνα, 0-0, δίνει μία επιλογή και μόνο στην ομάδα του Άντονι Ιραόλα.  Αυτή δεν είναι άλλη από τη νίκη.  Μονάχα με νίκη μέσα στο «ΑΕΚ Αρένα», οι κυπελλούχοι Κύπρου θα προκριθούν στον γ΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, όπου εκεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αντιμετωπίσουν τη Στουρμ Γκρατς.

Μέχρι και την Τετάρτη που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία ο Άντονι Ιραόλα θα έχει να διαπιστώσει σε ποιους παίκτες μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση της Πέμπτης, αποφασίζοντας συνάμα και το πλάνο που προτίθεται να παρατάξει για να κερδίσει η ΑΕΚ την Ντάνταλκ.

Στην ΑΕΚ, πάντως, αναμένουν και τη στήριξη του κόσμου.  Δύσκολο για τέτοια περίοδο μεν, αλλά οι κιτρινοπράσινοι ευελπιστούν να έχουν ένα ικανοποιητικό αριθμό φιλάθλων στις κερκίδες για να τους βοηθήσουν να φέρουν την αποστολή τους εις πέρας.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top