Ο Δώνης περνάει από το μικροσκόπιο του Κύπριο ποδοσφαιριστή (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Δώνης περνάει από το μικροσκόπιο του Κύπριο ποδοσφαιριστή (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Γιώργος Δώνης θα δοκιμάσει στο Κορωπί τον 23χρονο Κύπριο αμυντικό Φώτη Κέζο, ενώ η περίπτωση του Νώντα Παντελάκη παραμείνει ανοιχτή για τον Παναθηναϊκό.

Ο Φώτης Κέζος, γιος του πρώην γυμναστή του Παναθηναϊκού Αντώνη Κέζου, θα βρίσκεται στις προπονήσεις του τριφυλλιού στο Κορωπί και όπως αναφέρει η «Πράσινη» θα δοκιμαστεί από τον Γιώργο Δώνη προκειμένου εκείνος να κρίνει αν ο 23χρονος Κύπριος αμυντικός μπορεί να πάρει μία θέση στο ρόστερ.

Την περασμένη σεζόν ο Κέζος αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Κύπρου με τη φανέλα του Ερμή Αραδίππου, ενώ ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ.

Παράλληλα το θέμα του Νώντα Παντελάκης φαίνεται πως παραμένει ακόμη ανοιχτό για τους «πράσινους» και θα υπάρξει απόφαση μετά την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.