Άτυχος ο Άντονι Γεωργίου! Τι έγινε στο Τότεναμ – Μπαρτσελόνα

Άτυχος ο Άντονι Γεωργίου! Τι έγινε στο Τότεναμ – Μπαρτσελόνα

Στο διεθνές τουρνουά όπου συμμετέχουν Τότεναμ και Μπαρτσελόνα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής το μεταξύ τους παιχνίδι το πρωί της Κυριακής ολοκληρώθηκε 2-2 και οδηγήθηκε στην άχαρη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί κέρδισε η Μπαρτσελόνα με 5-3, μιας και ο ΑγγλοΚύπριος ποδοσφαιριστής των «πετεινών», Άντονι Γεωργίου, αστόχησε στο πέναλτι.

 

Στο παιχνίδι, η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου με 2-0, με τα γκολ των Munir El Haddadi στο 15ο και Arthur Henrique 29ο λεπτό.

Η Τότεναμ αντίδρασε στο δεύτερο ημίχρονο και έφερε το παιχνίδι στα ίσα μέσα σε ένα δίλεπτο.  Στο 73ο λεπτό ο Son Heung-min μείωσε σε 2-1, ενώ στο 75΄ ο Nkoudou Georges-kevin έκανε το 2-2, όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στη διαδικασία των πέναλτι η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε πρώτη κάνοντας το 1-0 με τον Palencia
Sergi. Ο Son Heung-min έκανε το 1-1.  Προβάδισμα για την «Μπάρτσα» με το εύστοχο πέναλτι του Ruiz Abel και 2-2 από τον Davies Ben.  Ο Monchu Ramon έκανε το 3-2 για την Μπαρτσελόνα.  Ακολούθησε το πέναλτι του Άντονι Γεωργίου όπου αστόχησε.  Ο Puig Ricard έκανε το 4-2, ο Sanchez Davinson το 4-3 και το τελευταίο πέναλτι της Μπαρτσελόνα ήταν εύστοχο από τον Malcolm Filipe.

 
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE