ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρνητική ΕΞΕΛΙΞΗ υπό προϋποθέσεις στην ΑΕΚ και τι ΓΙΝΕΤΑΙ στο κεφάλαιο ΕΝΙΣΧΥΣΗ!

Αρνητική ΕΞΕΛΙΞΗ υπό προϋποθέσεις στην ΑΕΚ και τι ΓΙΝΕΤΑΙ στο κεφάλαιο ΕΝΙΣΧΥΣΗ!

Η ΑΕΚ είναι επικεντρωμένη στο 2ο παιχνίδι κόντρα στη Ντάνταλκ την ερχόμενη Πέμπτη (2/8) στην »ΑΕΚ Αρένα» και έχει ως μοναδικό στόχο την πρόκριση.

Θυμίζουμε πως το πρώτο ματς έληξε ισόπαλο 0-0. Σήμερα (28/7) είχαμε ανακοίνωση απόκτησης ποδοσφαιριστή για λογαριασμό των Λαρνακέων και ο λόγος είναι για τον 25χρονο Ιβοριανό εξτρέμ Jean-Luc Gbayara Assoubre.

Δείτε το σχετικό θέμα: Από τα γήπεδα της Ισπανίας ήρθε στην Κύπρο – Η ανακοίνωση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Πάμε όμως τώρα να εξηγήσουμε τι εννούμε στον τίτλο του θέματός μας.

Ο Φλοριάν Τολεμές αναμένεται να γυρίσει σε ένα μήνα στην ενεργό δράση και παίζεται αν θα προλάβει την πρεμιέρα κόντρα στην Πάφο (στις 25/8). Αν όμως ο Γάλλος φορ δεν προλάβει το παιχνίδι με την Παφιακή ομάδα και αν καθυστερήσει και άλλο η επιστροφή του,  τότε το βάρος για την επίθεση στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος θα πέσει στον Ονησίφορο Ρουσιά. Ο Απόστολος Γιάννου κουβαλά τιμωρία από πέρσι (αποβλήθηκε στον τελικό με τον Απόλλωνα) και θα χάσει τα πρώτα πέντε παιχνίδια της ΑΕΚ (ένα στο Σούπερ Καπ και τέσσερα στο πρωτάθλημα). Ο Ελλαδίτης φορ θα χάσει στο πρωτάθλημα τα παιχνίδια με Πάφο, Απόλλωνα, Νέα Σαλαμίνα και Ομόνοια.

Δεν είναι και λίγο πράγμα να στερήσε των υπηρεσιών των δύο βασικών σου φορ, ΟΜΩΣ τονίζουμε ξανά πως όλα αυτά θα ισχύσουν ΜΟΝΟ αν ο Φλοριάν αργήσει να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Στον τομέα ενίσχυση τα πράγματα απλοποιήθηκαν μετά την προσθήκη του Assoubre. Με δεδομένο πως ο Μπόλιεβιτς δεν θα γραφτεί στο ρόστερ, τότε για να υπάρξει καινούργια μεταγραφή θα πρέπει να αποχωρήσει κάποιος από το υφιστάμενο ρόστερ. Κάτι τέτοιο δεν είναι απίθανο αλλά ο Μουρίγιο χειρίζεται προσεκτικά το όλο θέμα και προσπαθεί να πάρει τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top