Βολές Κύπριου πολιτικού κατά Τσίπρα – «Παρακολουθώ ένα χειρότερο Μαρί…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Βολές Κύπριου πολιτικού κατά Τσίπρα – «Παρακολουθώ ένα χειρότερο Μαρί…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την έντονη αντίδραση του τέως Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας προκάλεσαν οι τελευταίες δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Ελλαδίτης πρωθυπουργός είχε μιλήσει την Παρασκευή (27/7) για κάποιους που από τον καναπέ αναλύουν τα αίτια των πυρκαγιών και ζητούν παραιτήσεις.

Ο Μιχάλης Σοφοκλέους, εκφράζοντας δυσαρέσκεια, τοποθετήθηκε έντονα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, παρομοίασε την τραγωδία με «ένα χειρότερο Μαρί» και συνέκρινε εμμέσως τις δύο κυβερνήσεις, Τσίπρα και Χριστόφια.

«Από τον καναπέ μου, κ. Πρωθυπουργέ, καρφώνομαι στα αθώα βλέμματα των διδύμων και συγκλονίζομαι. Και παρακολουθώ ένα χειρότερο Μαρί να εξελίσσεται μπροστά μου και την αναλγησία της αριστεράς σε επανάληψη», έγραψε.

ΑΛ.ΜΙΧ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την άτυπη πενταμερή, που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου και η ε/κ πλευρά η οποία ετοιμάζει τις αποσκευές της για να μεταβεί στην Ελβετία σε αυτό το κρίσιμο ραντεβού για το κυπριακό, έχει χαμηλές προσδοκίες, για μια διάσκεψη που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE