ΑΚΕΛ για απόφαση κατά Βγενόπουλου: «Στέλνει σαφή μηνύματα»

ΑΚΕΛ για απόφαση κατά Βγενόπουλου: «Στέλνει σαφή μηνύματα»

Την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου και της εταιρείας του σχολιάζει το ΑΚΕΛ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος, πρόκειται για μια πολύ θετική εξέλιξη.

Σημειώνει, επιπλέον, ότι η απόφαση «στέλνει σαφή μηνύματα σε όσους επέλεξαν να αποπροσανατολίσουν για τα πραγματικά αίτια της τραπεζικής κρίσης».

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Ασφαλώς και η απόφαση του Διεθνούς Διαιτητικού Δικαστηρίου στην προσφυγή της MIG εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας αποτελεί μια πολύ θετική εξέλιξη για την Κύπρο.

Η Κυπριακή Δημοκρατία κατηγορείτο ότι με τα λάθη και τις παραλείψεις των αξιωματούχων του κράτους οδήγησε στην καταστροφή τη Λαϊκή Τράπεζα, οδηγώντας στο τέλος και στο κλείσιμό της. Το αποτέλεσμα της δίκης δίνει ξεκάθαρο μήνυμα, απορρίπτοντας όλες τις κατηγορίες της MIG.

Ταυτόχρονα στέλνει σαφή μηνύματα σε όσους επέλεξαν κατά το παρελθόν ή ακόμα και σήμερα να αποπροσανατολίσουν για τα πραγματικά αίτια της τραπεζικής κρίσης, επιδιώκοντας τη μετατόπιση ευθυνών από τους πραγματικούς αίτιους της τραπεζικής ληστείας.

Το ΑΚΕΛ θα μελετήσει την απόφαση και θα προβεί σε ολοκληρωμένη αποτίμηση των ευρημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE