Όλο μέλι μέλι κι από τηγανίτα τίποτα κ. «Κρίσμα»

Όλο μέλι μέλι κι από τηγανίτα τίποτα κ. «Κρίσμα»

Από (ποδοσφαιρικές) «απειλές» άλλο τίποτα ο προπονητής της Ζελέζνιτσαρ, Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς, πριν το πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο Σεράγεβο.

Σε τέτοιο βαθμό, που νομίζαμε πως θα δούμε καμιά πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα που θα έβαζε ζόρια στον Απόλλωνα, σε μία έδρα που θα έμοιαζε όντως με… «κόλαση».

Τελικά, τίποτα από αυτά δεν είδαμε και αν η Λεμεσιανή ομάδα ήταν πιο συγκεντρωμένη στην τελική προσπάθεια, θα «καθάριζε» την υπόθεση πρόκριση στη Βοσνία.

Όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας κ. Κρισμάρεβιτς:

«Όλο μέλι μέλι κι από τηγανίτα τίποτα»…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE