ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλική νίκη με Ντούρις και «πειράματα» από Λέβι

Φιλική νίκη με Ντούρις και «πειράματα» από Λέβι

Η Ανόρθωση ήταν η νικήτρια του φιλικού αγώνα που διεξήχθη το βράδυ της Παρασκευής (27/07) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η ομάδα της Αμμοχώστου επικράτησε του Εθνικού Άχνας με 1-0, σε παιχνίδι καθαρά προπονητικού χαρακτήρα, στο οποίο είχε κατά διαστήματα καλή απόδοση και μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ.

Από την άλλη, η ομάδα της Άχνας παρότι τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Β΄ κατηγορία, είχε καλή παρουσία, άφησε θετικά μηνύματα και είχε κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρει, με κορυφαία τη φάση του 43΄ με πρωταγωνιστή τον δραστήριο Παπαγεωργίου, ο οποίος απείλησε και στο 39΄.

Το γκολ για την ομάδα του Ρόνι Λέβι ο οποίος έκανε αρκετές αλλαγές και διάφορα «πειράματα» στο αποψινό ματς, σημείωσε ο Ντούρις στο 48΄, έπειτα από ασίστ του Κατσιαράβα.

Η «Κυρία» έφτασε πολύ κοντά στο 2-0 στο 69΄, όταν ο Εγγλέζου με απευθείας εκτέλεση φάουλ βρήκε το δοκάρι, ενώ είχε 2-3 ακόμα πολύ καλές στιγμές που δεν τις αξιοποίησε.

Η σύνθεση της Ανόρθωσης: Φιλγκέιρας, Πράνιτς (46΄ Κυριάκου), Ντουγκλάο, Σίλντενφελντ (58΄ Αρτυματάς), Κοφί, Βίκτορ, Ιγκιεμπόρ (46΄ Οικονομίδης), Ράγιος (46΄ Μικελτάντζε), Εγγλέζου, Ντούρις (66΄ Χατζηπασχάλης), Κατσιαράβα (78΄ Παναγιώτου).

Η αρχική ενδεκάδα του Εθνικού Άχνας: Μπογκατίνοφ, Ρόγκατς, Ιωάννου, Χριστοφή, Κυπριανού, Α. Ηλία, Κ. Ηλία, Παπαγεωργίου, Νταβόρ, Μαρκόφσκι, Κονέ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top