28 εβδομάδων η σύντροφος του Λέοντα και εξακολουθεί να είναι κομψή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

28 εβδομάδων η σύντροφος του Λέοντα και εξακολουθεί να είναι κομψή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Αντρέας Λέοντας και η Χριστίνα Κονναρή περιμένουν το πρώτο τους παιδί. 

Η Χριστίνα Κονναρή βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, αφού σε λίγες μόνο βδομάδες θα κρατά στα χέρια της τον γιο της.

Ο Αντρέας Λέοντας και η Χριστίνα Κονναρή θα αποκτήσουν αγοράκι και η Χριστίνα στις σπάνιες πλέον αναρτήσεις της στα social media μας αποδεικνύει ότι είναι μια πανέμορφη εγκυμονούσα. 

Στις 24 Ιουνίου πόζαρε με μαγιό κατά την 23η βδομάδα της κύησής της, αποδεικνύνοντας ότι εξακολουθεί να είναι κομψή.

Στην τελευταία της ανάρτηση στις 7 Ιουλίου ποζάρει μαζί με την μαμά της. Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία λάμπουν οι μάνα και κόρη, μέλλουσα γιαγιά και μανούλα αντίστοιχα. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE