28 εβδομάδων η σύντροφος του Λέοντα και εξακολουθεί να είναι κομψή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

28 εβδομάδων η σύντροφος του Λέοντα και εξακολουθεί να είναι κομψή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Αντρέας Λέοντας και η Χριστίνα Κονναρή περιμένουν το πρώτο τους παιδί. 

Η Χριστίνα Κονναρή βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, αφού σε λίγες μόνο βδομάδες θα κρατά στα χέρια της τον γιο της.

Ο Αντρέας Λέοντας και η Χριστίνα Κονναρή θα αποκτήσουν αγοράκι και η Χριστίνα στις σπάνιες πλέον αναρτήσεις της στα social media μας αποδεικνύει ότι είναι μια πανέμορφη εγκυμονούσα. 

Στις 24 Ιουνίου πόζαρε με μαγιό κατά την 23η βδομάδα της κύησής της, αποδεικνύνοντας ότι εξακολουθεί να είναι κομψή.

Στην τελευταία της ανάρτηση στις 7 Ιουλίου ποζάρει μαζί με την μαμά της. Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία λάμπουν οι μάνα και κόρη, μέλλουσα γιαγιά και μανούλα αντίστοιχα. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE