Ο Πατσαλίδης αποχαιρετά τον συνεργάτη του - ' Ίσως οι δρόμοι μας ξανασυναντηθούν' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Πατσαλίδης αποχαιρετά τον συνεργάτη του - ' Ίσως οι δρόμοι μας ξανασυναντηθούν' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Πατσαλίδης αποχαιρέτησε τον στενό του συνεργάτη και διαδικτυακά, με ευχές από καρδιάς για καλή αρχή στα νέα του καθήκοντα.

Ο Τάσος Θεοδώρου επιστρέφει στο TV ONE από την 1η Σεπτεμβρίου και αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Γραφείου Τύπου του σταθμού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του καναλιού του Αρχαγγέλου, παράλληλα θα έχει την ευθύνη για την προώθηση του τηλεοπτικού περιεχομένου του TV ONE, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει την καθημερινή του εκπομπή στον Klik Fm με τον Τάσο και τον Λούη.

Ο Λούης Πατσαλίδης τον αποχαιρέτησε και διαδικτυακά με 6 φωτογραφίες και το σχόλιο: '2 χρόνια, 6 φωτογραφίες, όλα μου τα συναισθήματα!!! Καλή αρχή φίλε μου στα νέα σου καθήκοντα και ίσως οι δρόμοι μας συναντηθούν ξανά!!!'

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο διορισμός Χαν απτή απόδειξη ότι η ΕΕ στέκεται στο πλευρό της Κύπρου

ΠτΔ: Ο διορισμός Χαν απτή απόδειξη ότι η ΕΕ στέκεται στο πλευρό της Κύπρου

Ο διορισμός του Γιοχάνες Χαν ως Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό αποτελεί απτή απόδειξη ότι η ΕΕ στέκεται σταθερά και αποφασιστικά στο πλευρό της Κύπρου, είπε την Τέταρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.