Καμία αποζημίωση στην εταιρεία Βγενόπουλου για επένδυση στην Λαϊκή Τράπεζα - Κέρδισε την υπόθεση η Κύπρος

Καμία αποζημίωση στην εταιρεία Βγενόπουλου για επένδυση στην Λαϊκή Τράπεζα - Κέρδισε την υπόθεση η Κύπρος

Η Κύπρος κέρδισε την υπόθεση της MIG Α. Βγενόπουλου και άλλων εναντίον της Δημοκρατίας με την οποία διεκδικούσαν ποσό €1,05 δισεκατομμυρίων ως αποζημιώσεις σε σχέση με την επένδυση τους στην πρώην Λαϊκή Κυπριακή Τράπεζα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Νομικής Υπηρεσίας, το Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο εξέδωσε το βράδυ της Πέμπτης (26/7) την απόφασή του για την υπόθεση.

Τα κύρια σημεία της απόφασης, θα ανακοινώσει ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης στο πλαίσιο διάσκεψης Τύπου στην αίθουσα διασκέψεων της Νομικής Υπηρεσίας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Την πλατφόρμα diakivernisi.gov.cy καλεί τους πολίτες να επισκεφτούν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προκειμένου να ενημερωθούν και να κρίνουν τη συνέπεια λόγων και έργων της Κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι η κριτική είναι καλοδεχούμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE