Η απαγωγή του Υπουργού Χρίστου Βάκη από τον Γρίβα

Η απαγωγή του Υπουργού Χρίστου Βάκη από τον Γρίβα

Το βράδυ της Παρασκευής, 27 Ιουλίου 1973, ο δικηγόρος και Υπουργός Δικαιοσύνης της κυβέρνησης Μακαρίου, Χρήστος Βάκης, ετοιμαζόταν να πάει σπίτι του.

Eκείνη τη στιγμή, που άντρες της ΕΟΚΑ Β’ και με διαταγή του Γρίβα, απήγαγαν τον Υπουργό. Ήταν μία από τις τρεις απαγωγές που διέπραξε η ΕΟΚΑ Β’, θέλοντας να καταγγείλει τα βασανιστήρια που βίωναν κρατούμενοί τους στις φυλακές.

Διαβάστε περισσότερα στον Κυπριακό Χρονογράφο 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οδυσσέας Μιχαηλίδης: «Δεν αποδεχόμαστε να διοικούν οι δήθεν άριστοι των αρίστων» - Τι σημαίνει το ΑΛΜΑ

Οδυσσέας Μιχαηλίδης: «Δεν αποδεχόμαστε να διοικούν οι δήθεν άριστοι των αρίστων» - Τι σημαίνει το ΑΛΜΑ

Σάρκα και οστά παίρνει το νέο πολιτικό εγχείρημα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, με την ίδρυση του κινήματος «Άλμα», το οποίο παρουσίασε σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο οίκημα του κινήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE