ΤΡΕΛΑ για Μάγκλιτσα και είναι Σεράγεβο γι’ αυτόν!

ΤΡΕΛΑ για Μάγκλιτσα και είναι Σεράγεβο γι’ αυτόν!

Πέρα των λίγων φιλάθλων που μετέβησαν στο Σεράγεβο με την αποστολή του Απόλλωνα για να βρεθούν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα κόντρα στη Ζελέζνιτσαρ, τη στήριξη των κυανολεύκων θα έχουν ακόμη 20 περίπου άτομα που είναι φίλοι και συγγενείς του ποδοσφαιριστή, Άντον Μάγκλιτσα.

Ως γνωστό ο Μάγκλιτσα είναι Κροάτης, και δεν αποκλείεται από τη γειτονική χώρα της Βοσνίας να έχουν κάνει αποκλειστικά το ταξίδι οι φίλοι και συγγενείς του για να βρεθούν δίπλα στην προσπάθεια του ιδίου και του Απόλλωνα απέναντι στην ομάδα του Σεράγεβο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE