ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Ολίβα σχολιάζει την απόδοση της Ομόνοιας στα φιλικά και τη δουλειά που γίνεται – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ολίβα σχολιάζει την απόδοση της Ομόνοιας στα φιλικά και τη δουλειά που γίνεται – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ισπανός προπονητής της Ομόνοιας, Χουάν Κάρλος Ολίβα, σχολιάζει στο ΟΜΟΝΟΙΑ Premium το χθεσινό φιλικό με αντίπαλο τη Χάποελ Χαντέρα, αλλά και γενικότερα, την πορεία της προετοιμασίας στην Πολωνία.

Αναλυτικά:

«Το αποτέλεσμα δεν είναι το πιο σημαντικό, αλλά εγώ πιστεύω ότι η ομάδα αγωνίστηκε καλά στους τελευταίους δύο αγώνες. Είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε γκολ. Η ομάδα δουλεύει καλά, έχει δουλέψει πάρα πολύ και έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο.

Θέλουμε να κρατάμε περισσότερο τη μπάλα, προς το παρόν μας λείπει λίγο η διάρκεια μέσα στα παιχνίδια, αλλά αυτά είναι μικροπράγματα τα οποία θα λύσουμε κατά διάρκεια της σεζόν.

Όχι μόνο στον χθεσινό αγώνα αλλά και στον προηγούμενο και στις προπονήσεις, η ομάδα καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια. Προσπαθούμε να δουλεύουμε σε ψηλούς ρυθμούς και ψηλή πίεση.

Επίσης με τη ζέστη που υπήρχε στον χθεσινό αγώνα ήταν λίγο δύσκολο, αλλά παρόλα αυτά η ομάδα δούλεψε πολύ καλά.

Και έτσι πρέπει να νιώθουν οι ποδοσφαιριστές, ότι είναι αποτελεσματικοί και ότι παίζουν καλύτερα. Αυτή είναι μια περίοδος, όπου πρέπει να τρέξουμε αρκετά.

Σε δύο μέρες δώσαμε δύο παιχνίδια. Έχουμε πλάνο για να χωρίσουμε τα λεπτά συμμετοχής ανάμεσα σε όλους τους παίκτες.

Το θετικό είναι πως μέχρι στιγμής δεν είχαμε ιδιαίτερους τραυματισμούς και καταφέρνουμε να μοιράζουμε καλά τα λεπτά συμμετοχής. Οι ποδοσφαιριστές μετρούν πάνω κάτω τα ίδια λεπτά.

Πιθανότατα ο Πανιώνιος να είναι η πιο δυνατή ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε εδώ στην Πολωνία. Έχουμε τέσσερις μέρες για να προετοιμαστούμε καλύτερα. Αυτοί οι τελευταίοι αγώνες ήταν συνεχόμενοι και η ομάδα ξεκουράστηκε μόνο λίγο.

Αυτή τη φορά θα έχουμε χρόνο να δούμε πως θα το σχεδιάσουμε καλύτερα. Να δούμε αν θα έχουμε μία εικόνα πιο συγκροτημένη, να βγάλουμε περισσότερους αυτοματισμούς, συνθήκες πιο κοντά στους αγώνες, περισσότερες κινήσεις και να φανεί η αίσθηση ότι η ομάδα πλησιάζει προς την έναρξη της σεζόν».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top