Στο Δημαρχειο Ραφήνας ο Δώρος Παναγίδης ως εθελοντής – VIDEO
26.07.2018 - 12:30
Εμφανώς συγκινημένος εμφανίστηκε ο Δώρος Παναγίδης από το Δημαρχείο της Ραφήνας.
Όλος ο κόσμος προσπαθεί να βοηθήσει όσο μπορεί, με όποιο τρόπο μπορεί τους πληγένες από τις φονικές πυρκαγιές στην Ελλάδα.
Ανάμεσα στους εθελοντές που κατέφθασαν στο Δημαρχείο της Ραφήνας και ο Δώρος Παναγίδης, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή "Splash" της οποίας αποτελεί μέλος.
Ο Δώρος Παναγίδης εμφανίστηκε συγκλονισμένος, αλλά και συγκινημένος: «Από τον θυμό, από την αγανάκτηση αυτή νιώθεις αυτή την ελπίδα όταν είσαι εδώ γιατί είναι τόσοι πολλοί οι εθελοντές που πραγματικά δεν χρειάζονται άλλοι".
Και συνέχισε ο Κύπριος: "Είναι τόσος ο κόσμος που καταφθάνει εδώ... Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές και πραγματικά πολύ συγκινητικές γιατί βλέπεις τον αγώνα που κάνει ο κόσμος για να συμπαρασταθεί...".
'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.