Η Νατάσα Τούρζα προσφέρει το σπίτι της στην Αθήνα στους πληγέντες από τις πυρκαγιές - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Νατάσα Τούρζα προσφέρει το σπίτι της στην Αθήνα στους πληγέντες από τις πυρκαγιές - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

'Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω από μακριά' σχολίασε η σύζυγός του Γιώργου Ρούσσου στα social media, για την προσφορά του σπιτιού της στην Αθήνα στους πληγέντες από τις πυρκαγιές.

Η πύρινη λαίλαπα στην Αττική σκότωσε ανθρώπους, άφησε ορφανά παιδιά, ξεκλήρισε οικογένειες και έκανε στάχτη και αποκαϊδια περιουσίες. Ανά το παγκόσμιο, η είδηση της τραγωδίας που μαστίζει την Ελλάδα συγκλόνισε Έλληνες και μη. 

Ακόμα και μέσω των social media ο κόσμος προσπαθεί να βοηθήσει.

Ανάμεσα σε αυτούς και η σύζυγός του Γιώργου Ρούσσου, Νατάσα Τούρζα η οποία με ένα instastory ανακοίνωσε ότι διαθέτει το σπίτι της στην Αθήνα, για όσο καιρό χρειαστεί, για όποιον συμπατριώτη της έχει ανάγκη στέγης από τις περιοχές της μεγάλης καταστροφής.

Δίνοντας το τηλέφωνο τους αδερφού της και με ένα άλλο story λίγο αργότερα να υπογραμμίζει πως είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει από μακριά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τι να περιμένουμε από τις συνομιλίες της Ρωσίας με την Ουκρανία - Οι εκτιμήσεις για αδιέξοδο, τι θα κάνει ο Τραμπ

Τι να περιμένουμε από τις συνομιλίες της Ρωσίας με την Ουκρανία - Οι εκτιμήσεις για αδιέξοδο, τι θα κάνει ο Τραμπ

Η πρώτη μετά το 2022 διπλωματική συνάντηση ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία, παρά τα «40 κύματα» από τα οποία πέρασε, φαίνεται πως τελικά, μετά τις παραινέσεις του Ταγίπ Ερντογάν, αλλά και τις κινήσεις των ΗΠΑ στο παρασκήνιο, θα εκκινήσει στην Κωνσταντινούπολη.

BEST OF TOTHEMAONLINE