ΠΑΦΟΣ: Μεταθέσεις στην Αστυνομία

ΠΑΦΟΣ: Μεταθέσεις στην Αστυνομία

Αλλαγή φρουράς στην Τροχαία Πάφου. Ο Ανώτερος υπαστυνόμος Ζήνων Ψαθίτης μετά από 11 χρόνια στην Τροχαία Πάφου αναλαμβάνει υπεύθυνος του Κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού Πάφου.

Νέος υπεύθυνος της Τροχαίας Πάφου αναλαμβάνει ο υπαστυνόμος Κυριάκος Κυριάκου μέχρι πρότινος επικεφαλής του κεντρικού αστυνομικού σταθμού Πάφου.

Ο κ. Ψαθίτης σε γραπτή του ανακοίνωση προς τους λειτουργούς των Μ.Μ.Ε. τόσο των εντύπων όσο και των ηλεκτρονικών εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την άψογη και αγαστή συνεργασία που είχαν τα τελευταία 11 έτη.

Η συνεργασία αυτή ήταν, όπως αναφέρει, αναγκαία, χρήσιμη και ωφέλιμη στην κοινή προσπάθεια για μείωση των θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων στον τόπο μας.

"Η συμβολή σας" είπε, είναι τεράστια, για τούτο κάλεσε τα Μ.Μ.Ε. να συνεχίσουν "με κάθε ευκαιρία να προσπαθούν για την εμπέδωση της οδικής συνείδησης".

Πρέπει, είπε, όλοι να εργαζόμαστε μέχρι που θα έχουμε «0» θανάτους, προσθέτοντας ότι δεν είναι πλέον ουτοπικός αυτός ο στόχος, φτάνει όλοι να το πιστέψουμε.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Μάριος Καρογιάν συγκαλεί τα συλλογικά όργανα: Ενημέρωση για την «πρόταση» Νικόλα και ανακοίνωση της απόφασής του, για υποψηφιότητα στις βουλευτικές

Ο Μάριος Καρογιάν συγκαλεί τα συλλογικά όργανα: Ενημέρωση για την «πρόταση» Νικόλα και ανακοίνωση της απόφασής του, για υποψηφιότητα στις βουλευτικές

Η πολιτική κινητικότητα που προέκυψε από τις δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου, περί «τεράστιου περιθωρίου συνεργασίας» με τη ΔΗΠΑ, έχει προκαλέσει σημαντικές εντάσεις και αλυσιδωτές αντιδράσεις στον κεντρώο χώρο.