Οι τρεις πρώτες ταυτοποιήσεις θυμάτων από τη φονική πυρκαγιά - Τους αναγνώρισαν τα παιδιά τους

Οι τρεις πρώτες ταυτοποιήσεις θυμάτων από τη φονική πυρκαγιά - Τους αναγνώρισαν τα παιδιά τους

strong>Έγινα οι πρώτες ταυτοποιήσεις των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική.

Πρόκειται για την Βασιλική Παλιούρα, 73 ετών, η οποία προσπάθησε να σώσει την εγγονή της. Τελικά το κορίτσι σώθηκε αφού πάλεψε 4 ώρες με τα κύματα, ενώ η γιαγιά της δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Την 73χρονη αναγνώρισε η κόρη της από μια ταυτότητα που φορούσε στο λαιμό της.

strong>Πέθαναν αγκαλαισμένοι

Έχουμε ακόμη δύο ταυτοποιήσεις στο νεκροτομείο στο Γουδή.

Πρόκειται για ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, 88 και 85 ετών αντίστοιχα, τον Άγγελο και την Αγγελική Μάσιου. Τους αναγνώρισε ο γιος τους ο οποίος τους έψαχνε μέρες τώρα στο Μάτι και το Ζούμπερι.

Μάλιστα, επειδή η γυναίκα αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και δεν μπορούσε να ξεφύγει από τη φωτιά, ο σύζυγός της δεν την εγκατέλειψε και πέθαναν μαζί αγκαλιασμένοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Επαφές με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές εκλογές του 2026 ξεκίνησε η ΔΗΠΑ, με τον Μάριο Καρογιάν να αναλαμβάνει προσωπικά αυτή την εκστρατεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE