ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για αυτή την… ΚΟΛΑΣΗ μιλά ο Κρισμάρεβιτς – ΒΙΝΤΕΟ με τους «Manijaci 1987» (οπαδοί Ζελέσνιτσαρ)

Για αυτή την… ΚΟΛΑΣΗ μιλά ο Κρισμάρεβιτς – ΒΙΝΤΕΟ με τους «Manijaci 1987» (οπαδοί Ζελέσνιτσαρ)

Πληροφορίες για το γήπεδο όπου ο Απόλλωνας καλείται να θέσει τις βάσεις – Καυτή ατμόσφαιρα από τους οργανωμένους της Ζελέσνιτσαρ

Η Ζελέζνιτσαρ Σεράγεβο έχει ως έδρα το «Stadion Grbavica».  Γήπεδο όπου άνοιξε τις πύλες του 13 Σεπτεμβρίου 1953.

Το «Stadion Grbavica» είναι χωρητικότητας 13.785 θεατών. Σε ειδικές περιπτώσεις η χωρητικότητά του μπορεί να φτάσει και τους 16.000 θεατές. Το γήπεδο κατασκευάστηκε το 1963, ανακαινίστηκε το 1976, ενώ επεκτάθηκε το 2017.

Θέλοντας να μπει σε πιο βαθιά επίπεδα και ο αγωνιστικός χώρος της, η Ζελέσνιτσαρ ανακοίνωσε πρόσφατα χορηγική συνεργασία με εταιρεία που θα έχει αποκλειστικά την ευθύνη για να διατηρεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση το γρασίδι του «Stadion Grbavica».

Παράλληλα εδώ και μέρες οι Βόσνιοι στέκονται στην καυτή ατμόσφαιρα του σταδίου ενώ ο Σλόμπονταν Κρισμάρεβιτς δήλωσε πως «οι Κύπριοι δεν ξέρουν που έρχονται».

Δείτε μερικά βίντεο με τους οργαανωμένους της Ζελέσνιτσαρ, τους «Maniacs 1987»:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top