Αποδέχτηκαν την πρόσκληση του Προέδρου οι εκπαιδευτικές οργανώσεις

Αποδέχτηκαν την πρόσκληση του Προέδρου οι εκπαιδευτικές οργανώσεις

Οι εκπαιδευτικές οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ αποδέχτηκαν τη πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, για συνάντηση στις 27 Ιουλίου, στις 10:30.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ, Γιάννος Σωκράτους, είπε πως οι εκπαιδευτικές οργανώσεις προσέρχονται με καλή διάθεση και με τεκμηριωμένες θέσεις, για το καλό όλων και πρωτίστως του δημόσιου σχολείου.

Ανέφερε, επίσης, πως είναι μια σημαντική εξέλιξη, την οποία οι εκπαιδευτικοί χαιρετίζουν.

«Αυτή η συνάντηση ήταν κάτι που και εμείς επιθυμούσαμε. Μια συνάντηση, δηλαδή, με ανοικτή ατζέντα σε σχέση με τα θέματα του εξορθολογισμού. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι το αποτέλεσμα της συνάντησης,  το οποίο ελπίζουμε να είναι τέτοιο, που να σημάνει και το τέλος της κρίσης σε σχέση με το χώρο της εκπαίδευσης», σημείωσε.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε εκλογές για ανανέωση της ηγεσίας της οδηγείται την 1η Ιουνίου η ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, της Αναπληρώτριας Προέδρου Μαρίας Βασιλειάδου και των τριών αντιπροέδρων να αποχωρήσουν από την ηγεσία του κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE