Προσοχή: Απατεώνες προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα με ψεύτικους λογαριασμούς για τους πυρόπληκτους

Προσοχή: Απατεώνες προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα με ψεύτικους λογαριασμούς για τους πυρόπληκτους

Ιδιαίτερα προσεκτικοί οφείλουν να είναι οι πολίτες με τους αριθμούς λογαριασμών που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και στους οποίους δήθεν συγκεντρώνονται χρήματα υπέρ των πυρόπληκτων της Αττικής, καθώς στην πράξη λειτουργούν ως όχημα επιτήδειων που επιδιώκουν να αποσπάσουν χρήματα, εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση που επικρατεί.

Συνίσταται σε όσους θέλουν να συνδράμουν οικονομικά τους πληγέντες της καταστροφικής πυρκαγιάς που σάρωσε την ανατολική Αττική, να ελέγχουν τα στοιχεία των δικαιούχων του λογαριασμού πριν προχωρήσουν σε κατάθεση.

 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Εργασίας σε συντεχνίες για ΑΤΑ:«Να αποφευχθούν αντιπαραθετικές τοποθετήσεις και απεργιακά μέτρα»  - Ολοταχώς για παναπεργία

Υπ. Εργασίας σε συντεχνίες για ΑΤΑ:«Να αποφευχθούν αντιπαραθετικές τοποθετήσεις και απεργιακά μέτρα» - Ολοταχώς για παναπεργία

Κανονικά θα διεξαχθούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις, που έχουν εξαγγελθεί για την Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων ΣΕΚ, ΠΕΟ, ΠΑΣΥΔΥ, ΔΕΟΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE