«Take it or leave it» το σχέδιο εθελούσιας εξόδου που κατέθεσε ο Συνεργατισμός στις συντεχνίες

«Take it or leave it» το σχέδιο εθελούσιας εξόδου που κατέθεσε ο Συνεργατισμός στις συντεχνίες

Βελτιωμένο σχέδιο εθελούσιας, το οποίο έχει το χαρακτήρα take it or leave it, κατέθεσε η Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζες στις συντεχνίες στη σημερινή τους συνάντηση.

 

ΣΕΚ ΠΕΟ και ΠΑΣΥΔΥ μίλησαν για βελτιωμένο σχέδιο χωρίς ωστόσο να δώσουν περαιτέρω λεπτομέρειες ενόψει της αυριανής κοινής συνδιάσκεψης (11:00 γραφεια ΠΕΟ). Η ΕΤΥΚ μίλησε για διαφοροποιήσεις και όχι για βελτιώσεις.
 
Όπως ανέφερε ο Αντρέας Λουκά εκ μέρους της ΠΑΣΥΔΥ, το σχέδιο έχει τον χαρακτήρα take it or leave it.
 
Το βελτιωμένο σχέδιο θα τεθεί σε Γενική Συνέλευση της ΣΚΤ την ερχόμενη Τρίτη και μετά την έγκρισή του θα κοινοποιηθεί στο προσωπικό το οποίο θα έχει διορία μέχρι τις 17 Αυγούστου για να πάρει τις αποφάσεις του.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.