ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Κατέληξε εγκαυματίας - Στους 80 πλέον οι νεκροί

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Κατέληξε εγκαυματίας - Στους 80 πλέον οι νεκροί

Άλλο ένα θύμα των φονικών πυρκαγιών κατέληξε στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Πρόκειται -σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας της Ελλάδας- για 84χρονο, που έφερε σοβαρά εγκαύματα σε μεγάλο μέρος του σώματός του.

Ο άτυχος άνδρας, λόγω των εγκαυμάτων που έφερε και του προχωρημένου της ηλικίας του, έχασε τη μάχη για ζωή.

Θυμίζουμε ότι η τελευταία επίσημη ενημέρωση έκανε λόγω για 79 νεκρούς, ωστόσο μετά τον θάνατο του 84χρονου, η λίστα μεγαλώνει. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE