Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα για την φωτιά στα Πολεμίδια

Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα για την φωτιά στα Πολεμίδια

Στην σύλληψη δύο προσώπων για πρόκληση πυρκαγιάς συνεπεία αμελούς και απερίσκεπτης πράξης προχώρησε η Αστυνομία την Τρίτη 24/07.

Συγκεκριμενα, δύο πρόσωπα ηλικίας 38 και 41 ετών, συνελήφθησαν την Τρίτη 24/07 με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης πυρκαγιάς συνεπεία αμελούς και απερίσκεπτης πράξη

Πρόκειται για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 30 Ιουνίου, 2018 στην περιοχή του Πολεμιδιών πλησίον του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πολεμιδιών συνεχίζει τις εξετάσεις.

Θυμίζουμε πως η φωτιά κατέστρεψε σχεδόν μισό τετραγωνικό χιλιόμετρο και έφτασε σε κοντινή απόσταση από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ στο πέρασμα της κάηκαν κτηνοτροφικά υποστατικά με κουνέλια, κότες, σκύλους, μελίσσια, καθώς επίσης και οχήματα που βρίσκονταν εντός υποστατικών, αλλά και μηχανήματα.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE