Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα για την φωτιά στα Πολεμίδια

Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα για την φωτιά στα Πολεμίδια

Στην σύλληψη δύο προσώπων για πρόκληση πυρκαγιάς συνεπεία αμελούς και απερίσκεπτης πράξης προχώρησε η Αστυνομία την Τρίτη 24/07.

Συγκεκριμενα, δύο πρόσωπα ηλικίας 38 και 41 ετών, συνελήφθησαν την Τρίτη 24/07 με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης πυρκαγιάς συνεπεία αμελούς και απερίσκεπτης πράξη

Πρόκειται για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 30 Ιουνίου, 2018 στην περιοχή του Πολεμιδιών πλησίον του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πολεμιδιών συνεχίζει τις εξετάσεις.

Θυμίζουμε πως η φωτιά κατέστρεψε σχεδόν μισό τετραγωνικό χιλιόμετρο και έφτασε σε κοντινή απόσταση από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ στο πέρασμα της κάηκαν κτηνοτροφικά υποστατικά με κουνέλια, κότες, σκύλους, μελίσσια, καθώς επίσης και οχήματα που βρίσκονταν εντός υποστατικών, αλλά και μηχανήματα.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Φόβοι γενικευμένης σύρραξης στη Μέση Ανατολή - Στα άκρα η σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

LIVE: Φόβοι γενικευμένης σύρραξης στη Μέση Ανατολή - Στα άκρα η σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κορυφώνεται η παγκόσμια αγωνία, για την απάντηση της Τεχεράνης, στην επιχειρηση «Rising Lion»,  τα χτυπήματα του Ισραήλ κατά στρατιωτικών στόχων και πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/6). Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline. 

BEST OF TOTHEMAONLINE