ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη γυναίκα για υπόθεση από το 2012

ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη γυναίκα για υπόθεση από το 2012

Στη σύλληψη αλλοδαπής, μόνιμης κατοίκου Κύπρου, προχώρησε η Αστυνομία Πάφου μετά από ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε εναντίον της από το 2012 σχετικά με κλοπή από ενοικιαστή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η γυναίκα που κατάγεται από τη Ρουμανία, ενοικίαζε διαμέρισμα και κατά την αναχώρησή της φέρεται να έχει κλέψει διάφορα έπιπλα.

Η ύποπτη εντοπίστηκε στην κατοικία της στην Κολώνη ενώ ανακρινόμενη αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση.

Το απόγευμα αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον της δικαιοσύνης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE