ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Στη διάθεση του Υπουργείου Υγείας οι Κύπριοι νοσηλευτές

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Στη διάθεση του Υπουργείου Υγείας οι Κύπριοι νοσηλευτές

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Κλάδων Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού και Ψυχικής Υγείας, έθεσαν στη διάθεση του Υπουργείου Υγείας της Κύπρου τα μέλη τους, στην περίπτωση που υπάρξει ανάγκη, για βοήθεια των πληγέντων Ελλήνων.

Σε αποψινή ανακοίνωσή τους, τα ΔΣ των Κλάδων Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού και Ψυχικής Υγείας εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στη Ελληνική Πολιτεία και ιδιαίτερα στους οικείους των αδικοχαμένων.

Επίσης, εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους σε όσους έχουν πληγεί από το αναπάντεχο συμβάν που έχει πλήξει την Ελλάδα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht