ΚΥΠΡΟΣ: Σε εγρήγορση για πυρκαγιές – Οδηγίες από Αρχηγείο Αστυνομίας

ΚΥΠΡΟΣ: Σε εγρήγορση για πυρκαγιές – Οδηγίες από Αρχηγείο Αστυνομίας

Οδηγίες έδωσε το Αρχηγείο Αστυνομίας στην Κύπρο για αύξηση στα μέτρα πυρασφάλειας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ThemaOnline, τα μέτρα που λαμβάνονται ούτως ή άλλως στους δύσκολους καλοκαιρινούς μήνες αυξάνονται.

Μετά από οδηγίες του Αρχηγείου και επηρεαζόμενοι από τις τραγικές εξελίξεις στην Ελλάδα, Πυροσβέστες και Αστυνομικοί διενεργούν συνεχείς περιπολίες.

Έχουν εντολές να περιπολούν παντού για να αποφευχθεί οποιαδήποτε πυρκαγιά και να ενημερώνουν τους ανωτέρους τους για ύπαρξη καπνού ή φωτιάς.

Οι οδηγίες δόθηκαν σε όλες τις επαρχίες, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που και στην Κύπρο βιώσαμε τραγικές συνέπειες πυρκαγιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE