ToThemaOnline - Applications - Εφαρμογές

ToThemaOnline - Applications - Εφαρμογές

Κατεβάστε τις εφαρμογές (applications) του ThemaOnline για iOS και Android

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να μεταφερθείτε στο appstore

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να μεταφερθείτε στο Google Play

Το ThemaOnline, μέσω της εφαρμογής του παρέχει άμεση ενημέρωση για όλα τα αποκλειστικά δικά του θέματα, αλλά και για τις έκτακτες ειδήσεις που αφορούν κυρίως την Κύπρο.

Η προώθηση των θεμάτων μέσω της εφαρμογής μας γίνεται πάντα με φειδώ και κυρίως σεβασμό στον αναγνώστη, ο οποίος ζητά ενημέρωση για τις πραγματικά ενδιαφέρουσες ειδήσεις της κυπριακής επικαιρότητας.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για κινητά και ταμπλέτες με λειτουργικό σύστημα iOS και Android. Είναι δωρεάν και μπορείτε να την κατεβάσετε από App store και Google Play.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα επίσκεψη στις ΗΠΑ στα τέλη Νοεμβρίου με στόχο την τεχνολογία και τις επενδύσεις – «Η Κύπρος αλλάζει»

ΠτΔ: Νέα επίσκεψη στις ΗΠΑ στα τέλη Νοεμβρίου με στόχο την τεχνολογία και τις επενδύσεις – «Η Κύπρος αλλάζει»

Eπιδίωξή μας είναι να μετατρέπουμε τις διεθνείς επαφές σε συνεργασίες, επενδύσεις και πραγματικές ευκαιρίες για την Κύπρο αναφέρει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ανακοινώνοντας τη συμμετοχή της χώρας στο Plug and Play Silicon Valley Winter Summit, με επικεφαλής τον Υφυπουργό Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής και με την ενεργό παρουσία του Cyprus Catalyst, καθώς και τη μετάβασή του ιδίου και πάλι στις ΗΠΑ στο τέλος Νοεμβρίου για ενίσχυση αυτής της δυναμικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE