Στην Ελλάδα έφτασε η κυπριακή αποστολή βοήθειας για τις πυρκαγιές

Στην Ελλάδα έφτασε η κυπριακή αποστολή βοήθειας για τις πυρκαγιές

Στην Ελλάδα για να δώσουν βοήθεια στην κατάσβεση των πυρκαγιών άρχισαν να φτάνουν μετά το μεσημέρι της Τρίτης 24/07 τα μέλη της κυπριακής αποστολής, ενώ η άφιξη ολόκληρης της αποστολή αναμένεται να ολοκληρωθεί το απόγευμα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, 45 μέλη της Υπηρεσίας και τα δύο πυροσβεστικά οχήματα αφίχθησαν στο Αεροδρόμιο Ελευσίνας λίγο πριν τις 13.00.  Τα 10 μέλη της Πολιτικής Άμυνας αναχώρησαν στις 10.30 με ιδιωτική  αεροπορική εταιρεία και στις 16.30 αναχωρούν 9 μέλη από την Πυροσβεστική Υπηρεσία για να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη αποστολή.

Τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Πολιτικής Άμυνας σύμφωνα με τις οδηγίες που τους δόθηκαν από το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος θα επιχειρήσουν στην περιοχή Μάτι και το Τμήμα Δασών στην περιοχή Κινέτα.

Την αποστολή αποτελούν 20 μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  Κύπρου , 20 μέλη του Τμήματος Δασών , 20 μέλη της Πολιτικής Άμυνας και 4 μέλη της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων.  Επίσης, ομάδα 40 μελών από Πυροσβεστική Υπηρεσία , Τμήμα Δασών , Πολιτικής Άμυνας και Εθελοντικής Ομάδας πυροσβεστών ΕΤΕΑ βρίσκονται σε ετοιμότητα αν χρειαστεί να ανταποκριθούν.

 ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.