ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Αυτόπτες μάρτυρες είδαν έφηβη να πηδά πανικόβλητη από βράχο και να χάνει τη ζωή της

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Αυτόπτες μάρτυρες είδαν έφηβη να πηδά πανικόβλητη από βράχο και να χάνει τη ζωή της

Συγκλονίζει το περιστατικό που περιέγραψε ένα ανδρόγυνο στις Αρχές. Είδαν κοριτσάκι πανικόβλητη από τις φλόγες που την πλησίαζαν, να πηδά από βράχο και να χάνει την ζωή της.

Δεν μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους τα όσα συνέβησαν στην Αττική από τις φλόγες που έπληξαν την περιοχή.

Δημοσιογράφος της ΕΡΤ που βρίσκεται στην περιοχή όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία, μετέφερε τηνσυγκλονιστική η μαρτυρία ενός ζευγαριού, που ανέφερε στις Αρχές ότι είδαν ένα κορίτσι, ηλικίας 13 -15 ετών, πανικόβλητη προφανώς από τις φλόγες που την πλησίαζαν, να πηδά από βράχο και να χάνει ακαριαία την ζωή της.

Το εν λόγω ανδρόγυνο, ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία και την Πυροσβεστική για να σπεύσουν στο σημείο και να ανασύρουν το κοριτσάκι.

Η περιοχή όπου σηναίβει το περιστατικό, ήταν πλησίον του σημείου που βρέθηκαν νεκροί οι 25 άνθρωποι. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αλαλούμ στη Βουλή για τον Γρηγορίου: «Η απουσία μου δεν επηρέασε καθόλου την ανταπόκριση των υπηρεσιών στην πυρκαγιά»

Αλαλούμ στη Βουλή για τον Γρηγορίου: «Η απουσία μου δεν επηρέασε καθόλου την ανταπόκριση των υπηρεσιών στην πυρκαγιά»

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κοινή συνεδρία των Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος με βασικό θέμα τις συνέπειες των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών, μέτρα πρόληψης και αποκατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE