ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Άμεσα διάθεση ομάδας 60 ατόμων» - Μήνυμα Προέδρου για πυρκαγιές στην Αττική – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Άμεσα διάθεση ομάδας 60 ατόμων» - Μήνυμα Προέδρου για πυρκαγιές στην Αττική – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Επιβεβαιώνει τις πληροφορίες για συνεννόηση σχετικά με τις εξελίξεις στις πυρκαγιές στην Αττική, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σημειώνει ότι «ομάδα 60 Πυροσβεστών, Δασοπυροσβεστών και στελεχών της Πολιτικής Άμυνας» είναι άμεσα διαθέσιμη.

Επίσης, σημειώνει ότι η Ελλάδα και Κύπρος βρίσκονται σε συνεχή επαφή για παροχή βοήθειας για την κατάσβεση των μεγάλων πυρκαγιών στην Αττική.

Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενο δημοσίευμά του, το ThemaOnline σημείωσε ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία αναμένει το πράσινο φως από τον Υπουργό Δικαιοσύνης για παροχή βοήθειας στην Ελλάδα.

Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, για είκοσι Πυροσβέστες, είκοσι Δασοπυροσβέστες και είκοσι στελέχη της Πολιτικής Άμυνας.

Στρατιωτικό C-130 αναμένεται να τους μεταφέρει στην Αττική, μόλις δοθεί το πράσινο φως από το Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE