ΕΣΚΑΣΕ το φιρμάνι για Ρικάρντο Λαβόρδε (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΕΣΚΑΣΕ το φιρμάνι για Ρικάρντο Λαβόρδε (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανακοίνωση Ρικάρντο Λαβόρδε από την Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

«Παίκτης της Ανόρθωσης με κάθε επισημότητα ο Ρικάρντο Λαβόρδε, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ενώ ήδη προπονείται εδώ και λίγες μέρες στο προπονητικό κέντρο Αντώνης Καράς, ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Ο Λαβόρδε – ως γνωστό, αγωνίστηκε στην ομάδα μας και στο παρελθόν, φορώντας την φανέλα της Ανόρθωσης την τριετία 2010-2013, έχοντας και πάλι ως προπονητή τον Ρόνι Λέβι, βρίσκοντας τον δρόμο προς τα δίχτυα 14 φορές.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και η τελευταία του ομάδα ήταν η Κρασνοντάρ.

Από το 2013-14 που ξεκίνησε να αγωνίζεται στον Ρωσικό σύλλογο μέχρι και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, μέτρησε 112 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 20 τέρματα.

Η «Μεγάλη Κυρία» καλωσορίζει τον Ρικάρντο Λαβόρδε στο «σπίτι» του και του ευχόμαστε πολλές νίκες, κατακτήσεις τίτλων και κάθε επιτυχία με τον Φοίνικα στο στήθος!».

IMG_3170

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γενικός Εισαγγελέας: Στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας ο φάκελος της υπόθεσης Σάντυ

Γενικός Εισαγγελέας: Στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας ο φάκελος της υπόθεσης Σάντυ

«Αυτοεξαιρεθήκαμε για λόγους αντικειμενικής αμεροληψίας», επανέλαβε σήμερα ο Γενικός Εισαγγελέας ενώπιον της Επιτροπής Νομικών σε σχέση με το πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς για το Κράτος Μαφία, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «αν κάναμε το αντίθετο θα μας κρέμαζαν». Είπε επίσης ότι ο φάκελος της Υπόθεσης Σάντη, βρίσκεται στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας και μελετούνται τα επόμενα βήματα και τυχόν ποινικές διώξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE