ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται για διάρρηξη κτιρίου και κλοπή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται για διάρρηξη κτιρίου και κλοπή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στο πλαίσιο της διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης κτιρίου και κλοπής, η Αστυνομία εξασφάλισε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητεί, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, τον πιο κάτω απεικονιζόμενο AHMED ZAIDAN, 29 ετών, από τη Συρία.

Τα πιο πάνω αδικήματα, διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 24 και 25 Δεκεμβρίου, 2017, στην Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στα τηλέφωνα 25805057 ή 25805020, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE