Η Χριστιάνα Αντωνίου μας δείχνει πρώτη φορά τον cool πατέρα της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Χριστιάνα Αντωνίου μας δείχνει πρώτη φορά τον cool πατέρα της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Χριστιάνα Αντωνίου ποστάρει για πρώτη φορά φωτογραφία με τον cool πατέρα της, με τον οποίο διασκέδασε σε παραλιακό μαγαζί. 

Τις μπύρες της ήπιε με τον πατέρα της η Χριστιάνα Αντωνίου σε hot παραλιακό προορισμό και μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους. 

Σε μια από τις σπάνιες της αναρτήσεις με τον πατέρα της η δημοσιογράφος καμαρώνει δίπλα στον πατέρα της, τον οποίο χαρακτηρίζει cool. 

Πράγματι, όπως θα δείτε και στην φωτογραφία, ο πατέρας της Χριστιάνας Αντωνίου είναι cool. 

Πάντως σύμφωνα με τα σχόλια στα social media ο πατέρας της δημοσιογράφου είναι πολύ περήφανος για την κόρη του. 

Δείτε την Χριστιάνα Αντωνίου με τον πατέρα της να πίνουν τις μπύρες τους:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE