Somersby: Οι τρεις γεύσεις του απογείωσαν τον κόσμο του Guaba!

Somersby: Οι τρεις γεύσεις του απογείωσαν τον κόσμο του Guaba!

 

Ένα ξέφρενο πάρτι με καρναβαλίστικη διάθεση, διοργάνωσε στη Λεμεσό το απόλυτο καλοκαιρινό ποτό Somersby. Το δροσιστικό, αλκοολούχο ποτό, με τις τρεις μοναδικές γεύσεις – apple, blackberry, blueberry - ξεδίψασε όσους παρευρέθηκαν την Κυριακή 8 Ιουλίου 2018 στο Guaba Beach Bar.

 

Μπορεί η θερμοκρασία να βρισκόταν σε ψηλά επίπεδα, ωστόσο το Somersby και οι κατάλληλοι μουσικοί ρυθμοί φρόντισαν να αναζωογονήσουν και να ανεβάσουν τη διάθεση του κόσμου.

Όσοι επέλεξαν να γαργαλίσουν τον ουρανίσκο τους με μία από τις τρεις γεύσεις του Somersby, είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν διάφορα δώρα, όπως καπελάκια, τσαντούλες και ρακέτες. Την ίδια ώρα έλαβαν το απαραίτητο κουπόνι και επισκέφθηκαν ένα από τα stations που στήθηκαν ειδικά για το πάρτι από το Somersby: ‘Choose your colour’, για βάψιμο μαλλιού ή γενιού στα τρία διαφορετικά χρώματα του αγαπημένου ποτού και ‘Choose your pose’ για σκανταλιάρικες πόζες στο photo booth!

Οι γεύσεις Somersby
Το Somersby Apple είναι ανθρακούχος μηλίτης, που φτιάχνεται από τη ζύμωση χυμού μήλων με την προσθήκη φυσικής γεύσης μήλου. Δεν περιέχει τεχνητά γλυκαντικά αρώματα ή χρώματα και έχει περιεκτικότητα 4,5% σε αλκοόλ.  Το Somersby Blackberry δίνει μια νότα φρεσκάδας με την ήπια φυσική γεύση βατόμουρου, ενώ το Somersby Blueberry συνδυάζει το μηλίτη με τη λεπτή γλυκύτητα των μύρτιλων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE