ΛΑΡΝΑΚΑ: Μοιραίο το νυκτερινό μπάνιο για άνδρα από την Λευκωσία

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μοιραίο το νυκτερινό μπάνιο για άνδρα από την Λευκωσία

Μοιραίο κατέληξε το νυκτερινό μπάνιο της Κυριακής (22/07), για άντρα από την Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤhemaOnline, ο άτυχος άντρας είχε πάει για μπάνιο στην θαλάσσια περιοχή του Μενεού.

Όπως μας αναφέρθηκε, γύρω στις 20:00 το βράδυ της Κυριακής (22/07), λήφθηκε πληροφορία ότι άντρας μεταφέρθηκε αναίσθητος στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Ο επί καθήκοντι ιατρός των Πρώτων Βοηθειών διαπίστωσε τον θανάτο του άτυχου 78χρονου. 

Ακολούθως, αστυνομικοί μετέβησαν στην θαλάσσια περιοχή του Μενεού, όπου από τις εξετάσεις αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια.

Επίσης, από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε πως πρόκειται για τον 78χρονο Ανδρέα Σοφοκλέους από την Λευκωσία.

Ο άτυχος άνδρας παραθέριζε στην περιοχή του Μενεού και το βράδυ της Κυριακής (22/07), εντοπίστηκε από πολίτες να είναι αναίσθητος εντός της θάλασσας και κοντά στην ακτή. 

Μάλιστα, τον ανέσυραν έξω από την θάλασσα και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες ενω κάλεσαν άμεσα ασθενοφόρο.

Η νεκροτομή επί της σορού του 78χρονου διενεργήθηκε το πρωί της Δευτέρας 23/07 από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου και κατέδειξε ότι ο θάνατός του επήλθε από ασφυξία συνεπεία πνιγμού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE