Ξεφάντωμα και πυροτεχνήματα στα γενέθλιά της Κύπριας παρουσιάστριας - VIDEO

Ξεφάντωμα και πυροτεχνήματα στα γενέθλιά της Κύπριας παρουσιάστριας - VIDEO

Σε παραλιακό μαγαζί της Λεμεσού γιόρτασε τα γενέθλιά της η ξανθιά παρουσιάστρια του καναλιού του Στροβόλου. 

Τα 29 της χρόνια έκλεισε η Αφροδίτη Γεωργίου και τα γιόρτασε μαζί τα αγαπημένα της πρόσωπα σε παραλιακό μαγαζί της Λεμεσού, την Κυριακή, 22 Ιουλίου.

Η ξανθιά παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 Κύπρου επέλεξε τον χορό και τη διασκέδαση για  να γιορτάσει την μεγάλη μέρα, σε ένα πάρτι με ξεφάντωμα και πυροτεχνήματατα. 

Η οικοδέσποινα της εκπομπής "Follow" χόρεψε, τραγούδησε, έσβησε την τούρτα της και είδε τον ουρανό της Λεμεσού να φωτίζεται από τα πυροτεχνήματα. 

Ακολουθούν τα σχετικά instastories από τα γενέθλια της Αφροδίτης Γεωργίου:

 

https://www.youtube.com/watch?v=bd-WFfyI2CI

https://www.youtube.com/watch?v=XEHFvH1xNoI&feature=youtu.be

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, αφού μετά την λήψη της επιστολής από την Αστυνομία, το ΥΠΕΣ προχώρησε άμεσα και έθεσε σε αργία τον ίδιο αλλά και τον δήμαρχο Λευκονοίκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE