ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σε κρίσιμη κατάσταση 18χρονος μοτοσικλετιστής – Προσέκρουσε σε δέντρο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σε κρίσιμη κατάσταση 18χρονος μοτοσικλετιστής – Προσέκρουσε σε δέντρο

Μάχη για την ζωή δίνει 18χρονος μοτοσικλετιστής, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο αργά το βράδυ της Κυριακής (22/7) στην Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με  την Αστυνομία, ο 18χρονος οδηγούσε την μοτοσικλέτα του γύρω στις 23:30 στην οδό Σπύρου Κυπριανού στην Λευκωσία, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχό της και ενώ πρώτα ανατράπηκε, στην συνέχεια ανέβηκε σε πεζοδρόμιο και προσέκρουσε σε δέντρο.

Ο 18χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE