Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.
Η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της Μιχάλης Κουινέλης, του συγκροτήματος των Stavento, είναι πολύ ερωτευμένοι και έχουν αποφασίσει να μείνουν πια, μόνιμα στην ιδιαίτερη πατρίδα του Μιχάλη, την Αλεξανδρούπολη.
Η Ήβη δημοσίευσε φωτογραφία από τα γυρίσματα που έγιναν το προηγούμενο διάστημα, για το βίντεο κλιπ του νέου της τραγουδιού, όπου εμφανίστηκε με το χτένισμα που έχουμε συνηθίσει από όσες επιστρέφουν από τον… Άγιο Δομήνικο.
Ναι καλά καταλάβατε, η μελαχρινή τραγουδίστρια έκανε πολλά braids και ανέβασε μία σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις