ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέπει να δώσουν τέλος στις προσωπολατρίες…

Πρέπει να δώσουν τέλος στις προσωπολατρίες…

Στην αρχή του καλοκαιριού είδαμε τον αρχηγό του ΑΠΟΕΛ να ανανεώνει για ακόμη ένα χρόνο την συνεργασία του με την ομάδα. Ο Νούνο Μοράις ο τεράστιος αυτός ποδοσφαιριστής όπου οι χρυσές σελίδες της ιστορίας του ΑΠΟΕΛ έχουν μέσα το όνομα του, θα είναι κάτοικος για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα ‘Αρχαγγέλου’.

Του Αντρέα Μιχαήλ,

Είναι αδιαμφισβήτητα από τους λίγους ποδοσφαιριστές που έδωσαν τα πάντα στον ΑΠΟΕΛ και αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει. Ο Νούνο Μοράις είναι από τους  πιο πιστού στρατιώτες του Θρύλου τα τελευταία χρόνια. Η ποδοσφαιρική του αξία είναι μεγάλη, αυτό που τον κάνει ξεχωριστό είναι το πάθος και ο ζήλος που δείχνει στον αγωνιστικό χώρο για τον ΑΠΟΕΛ. Είναι ο ποδοσφαιριστής που μπορεί να χαρακτηριστεί ο ‘ζωντανός’ θρύλος του ΑΠΟΕΛ αφού μετρά αρκετές εμφανίσεις με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε το περιβραχιόνιο του αρχηγού το τιμά με ιδιαίτερο τρόπο. Ελέγχει τα αποδυτήρια, ηρεμεί την ομάδα όποτε χρειάζεται. Με λίγα λόγια πρεσβεύει τα ιδανικά του ΑΠΟΕΛ με τον πρωταθλητισμό του.

Πέρα όμως αυτού είναι καιρός που πρέπει και ο ίδιος να καταλάβει κάποια πράγματα. Είναι σε μια ηλικία που δεν μπορεί να βγάλει 60 αγώνες την χρονιά όπως έκανε τα τελευταία χρόνια. Από την περασμένη χρονιά φάνηκε ιδιαίτερα ότι πλέον ο ‘αιώνιος’ αρχηγός του ΑΠΟΕΛ, πρέπει να πλαγιάσει λίγο και να αγωνίζεται περισσότερο. Ο χώρος του κέντρου και η θέση του Μοράις είναι το παν στο σημερινό ποδόσφαιρο. Ο Νούνο πλέον στα 34 του δεν είναι εκείνος που θέλει ο ίδιος να είναι. Πρέπει να μπει νέο αίμα στο χώρο του κέντρου και απλά ο Νούνο να είναι εκεί να συμπληρώνει τα κενά του νέου ηγέτη στη θέση αυτή. Ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ με την παρουσία του θα κάνει πιο ομαλή και εύκολη την ένταξη του.

Εν κατακλείδι είναι καιρός ο ΑΠΟΕΛ να ψάξει επιτέλους τον αντικαταστάτη αυτού του τεράστιου ποδοσφαιριστή. Πρέπει να  βρεθεί ο κατάλληλος που να κάνει όσα όλα έκανε ο Μοράις. Αυτό έπρεπε να γίνει πριν χρόνια και όχι τώρα όπου ο Νούνο είναι στα 34 του.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top