ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΑΦΟΥ: Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΑΦΟΥ: Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά

Η πυρκαγιά στην Επαρχία Πάφου τέθηκε υπό έλεγχο από τις 17:45 σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Πυροσβεστική.

Η πυρκαγιά εξελίχθηκε στις περιοχές Τρουλιά του χωριού Πολέμιου και Γουναφκιού του χωριού Λετύμπου. Κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου 5 εκταρίων από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση, καλαμιώνες, αμπέλια και λάστιχα άρδευσης.

Μέρος της πυρκαγιάς εξελίχθηκε σε απροσπέλαστο έδαφος και στο μέρος έπνεαν ισχυροί άνεμοι οι οποίοι δυσκόλεψαν το έργο της πυρόσβεσης.

Στο μέρος παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για τελικές κατασβέσεις ,ασφάλιση της περιμέτρου και αντιμετώπιση τυχόν αναζωπυρώσεων.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από κοίτη ποταμού και σε χώρο που δεν υπάρχει οποιαδήποτε ανθρώπινη ή γεωργική δραστηριότητα.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία της Πυροσβεστικής με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE