Δημοσκόπηση Alpha: Εκπλήξεις και… ανακατατάξεις με το πρώτο κόμμα στις Βουλευτικές - Αναποφάσιστοι μέχρι τέλους οι πολίτες
Ανατροπές, ανακατατάξεις και εκπλήξεις, περιλαμβάνει η νέα δημοσκόπηση του Alpha για τις βουλευτικές εκλογές Μαΐου.

Πλέον, αν ο Μαγυάρος αμυντικός δεν αποφασίσει άμεσα για να κλείσει η υπόθεση είτε θετικά είτε αρνητικά, τότε η «Κυρία» θα στραφεί σε άλλες λύσεις (αν δεν έχει στραφεί ήδη), αφού η διοίκηση της Ανόρθωσης δεν θέλει να εξελιχθεί μία ακόμα μεταγραφική υπόθεση σε… «σίριαλ» και συν τοις άλλοις, δεν θέλουν κανέναν παίκτη με το… ζόρι στην ομάδα τους.
Σημειώνουμε ότι «Κυρία» έχει ανακοινώσει πριν μερικές ημέρες τη συμφωνία της με τον Κόρχουτ, ο οποίος αναμενόταν στο νησί μας για να ολοκληρωθεί το deal.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




