ΛΑΡΝΑΚΑ: Πυροβολισμός έξω από πολυκατάστημα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πυροβολισμός έξω από πολυκατάστημα

Σε κινητοποίηση τέθηκε το ΤΑΕ Λάρνακας μετά από πληροφορία για πυροβολισμό έξω από πολυκατάστημα, λίγα λεπτά πριν από τις 12:00 τα μεσάνυκτα του Σαββάτου 21/07.

Συγκεκριμένα, ήταν γύρω στις 23:50 το βράδυ του Σαββάτου 21/07,  όταν λήφθηκε πληροφορία από πολίτη, πως άκουσε πυροβολισμό πλησίον γνωστού πολυκαταστήματος στην Αραδίππου.

Αμέσως, μέλη του ΤΑΕ και της ΜΜΑΔ μετέβησαν στην περιοχή και από τις έρευνες διαπιστώθηκε, πως άγνωστος άντρας που βρισκόταν στην Οδό Λεύκας στην Αραδίππου, φόρεσε κουκούλα και καπέλο τύπου τζόκεϊ, έριξε με το πιστόλι που κρατούσε ένα πυροβολισμό.

Ο άγνωστος άντρας ακολούθως τράπηκε σε φυγή πεζός.

Όπως μας αναφέρθηκε, από τις εξετάσεις που έγιναν στην σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια ενώ η σκηνή αποκλείστηκε και φρουρείται για να γίνουν εξετάσεις το πρωί της Κυριακής 22/07.

Ι.Μ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE