ΑΝΗΣΥΧΙΑ, αλλά…

ΑΝΗΣΥΧΙΑ, αλλά…

Ο Μίχαλ Ντούρις στα δύο παιχνίδια κόντρα στην Λάτσι έμεινε άσφαιρος.

Αρκετοί άρχισαν να ανησυχούν και να λένε πως ίσως να μην κάνει την ίδια χρονιά που έκανε το περσινό εξάμηνο. Εδώ υπάρχει ένα μεγάλο ΑΛΛΑ στην υπόθεση. Ποιο είναι αυτό;

Το ότι ακόμη δύο παιχνίδια επίσημα έπαιξε η Κυρία και δεν μπορούν να θεωρηθούν προάγγελος για το τi θα γίνει όλη την υπόλοιπη χρονιά.

Ο Σλοβάκος φορ έδειξε την αξία του και όλοι είναι σίγουροι στην Αμμοχωστιανή ομάδα πως με την έναρξη του πρωταθλήματος θα βρει τα πόδια του ο Ντούρις και θα αρχίσει να κάνει αυτό που ξέρει, δηλαδή να σκοράρει.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE