ΑΝΗΣΥΧΙΑ, αλλά…

ΑΝΗΣΥΧΙΑ, αλλά…

Ο Μίχαλ Ντούρις στα δύο παιχνίδια κόντρα στην Λάτσι έμεινε άσφαιρος.

Αρκετοί άρχισαν να ανησυχούν και να λένε πως ίσως να μην κάνει την ίδια χρονιά που έκανε το περσινό εξάμηνο. Εδώ υπάρχει ένα μεγάλο ΑΛΛΑ στην υπόθεση. Ποιο είναι αυτό;

Το ότι ακόμη δύο παιχνίδια επίσημα έπαιξε η Κυρία και δεν μπορούν να θεωρηθούν προάγγελος για το τi θα γίνει όλη την υπόλοιπη χρονιά.

Ο Σλοβάκος φορ έδειξε την αξία του και όλοι είναι σίγουροι στην Αμμοχωστιανή ομάδα πως με την έναρξη του πρωταθλήματος θα βρει τα πόδια του ο Ντούρις και θα αρχίσει να κάνει αυτό που ξέρει, δηλαδή να σκοράρει.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ντροπή και αγανάκτηση διαπερνούν την κοινωνία: το πολιτικό μήνυμα πίσω από τη δεύτερη δημοσκόπηση του ΡΙΚ - Ο αντίκτυπος από το videogate

Ντροπή και αγανάκτηση διαπερνούν την κοινωνία: το πολιτικό μήνυμα πίσω από τη δεύτερη δημοσκόπηση του ΡΙΚ - Ο αντίκτυπος από το videogate

Η δεύτερη δημοσκόπηση του ΡΙΚ ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών αποτυπώνει κάτι πολύ περισσότερο από μετακινήσεις ποσοστών. Καταγράφει μια κοινωνία σε βαθιά συναισθηματική αναστάτωση, όπου η ντροπή και η αγανάκτηση κυριαρχούν και διαμορφώνουν, σε μεγάλο βαθμό, τη στάση των πολιτών απέναντι στο πολιτικό σύστημα και τους θεσμούς.